Master Class

  Master Class i frivillighed

   

  "Master Class i frivillighed – Skab værdi med frivillige" er et unikt uddannelses- og inspirationskoncept skabt med udgangspunkt i mere end 25 års erfaring, på baggrund af en stærk efterspørgsel på opskriften for motivation, vækst, værdiskabelse og fastholdelse af frivillige fra erhvervs- og kulturliv.

  "Master Class i frivillighed – Skab værdi med frivillige" kan hjælpe dig og din virksomhed eller forening - både jer med erfaring og jer der er nysgerrige efter at skabe kvalitet og værdi med involvering af frivillige.   

  Er du nysgerrig på, hvordan frivillige skaber værdi for din organisation eller forening - eller ønsker du mere indsigt i rekruttering og fastholdelse af dine frivillige? Så læs med her.

   

  Skab værdi med frivillige og få succes!

   

  "Master Class i frivillighed - Classic" er et kursus for dig, der gerne vil have nye inputs og værktøjer til hvordan du motiverer og leder frivillige. Vi vil på kurset gennemgå rekruttering, motivation og fastholdelse af frivillige. Gennem teoretiske oplæg og praktisk gruppearbejde vil vi sørge for, at du får værktøjer, som du kan omsætte til din egen aktuelle situation med hjem i rygsækken.  

  På kurset vil vi tage dig igennem vores best practice og du vil blive introduceret for vores ReThinker Volunteer Management Model. Under gruppearbejdet vil du arbejde videre med modellen, så den kommer helt ind under huden.  

  Elementer på kurset: 

  • Opbygning af en gruppe med frivillige  |  Hvor starter du 
  • Rekruttering  |  Man kan ikke melde sig til noget, man ikke ved eksisterer 
  • Fastholdelse  |  Fællesskabet er limen 
  • Kommunikation  |  Konkrete og gode fif 

   

  "Master Class i frivillighed – Classic" er vores signatur kursus, som henvender sig til alle, der har interesse i frivillige. Det er et grundlæggende kursus, som netop gør dig i stand til at opbygge, drive og videreudvikle et stærkt frivilligfundament inspireret af vores erfaringer.  

   

  Hvem:  

  "Master Class i frivillighed – Classic" henvender sig til dig, der har frivillige involveret, enten i forbindelse med dit arbejde eller i din fritid. Står du overfor opbygningen eller udvikling af en gruppe frivillige, eller vil du gerne have konkrete råd til at forbedre din frivilligorganisation, så er dette kursus noget for dig.  

  Hvad enten du er koordinator, leder, eventaktør, ansat i kommunen eller på en kulturinstitution, inde over de frivillige i foreningsregi, så mener vi at kurset er noget for dig.  

  Vi vil beskrive vores metoder og vores arbejde, og din opgave er at oversætte mekanismerne, som vi fremlægger, til din individuelle situation i dit arbejde med frivillige. Vi underviser og giver dig de nødvendige værktøjer til at komme videre med dit projekt efter kurset.   

   

  Praktisk: 

  Varighed: 7 timer fra 8:30 – 15:30 

  Inkl. forplejning  

  Send en mail til rethinkers@visitaarhus.com for at høre nærmere om konkrete datoer, priser osv.

   

  Hvad siger deltagerne om Master Class – Skab værdi med frivillige: 

   

  • Godt gennemarbejdet og lige til. Nemt at overføre til min projekter. Tak! 
  • Super godt arrangeret. Fine og relevante cases. Stor ros!! 
  • Fed dag, masser af inspiration og fedt med nye muligheder for kaffedrikning:-) 
  • Super fin blanding af oplæg, pauser og gruppearbejde. Fedt med notesbøger og værktøjskasse. Det er super fint med den grafiske facilitering på plancherne. 
  • Dejlig energi! Fedt at mødes med andre frivillignørder