ReThinker Syddjurs NYT

  ReThinker Syddjurs NYT

   

  Vi kommunikerer primært med vores frivillige ReThinkers gennem ReThinker Syddjurs NYT, som er vores nyhedsbrev, som udkommer løbende i takt med at vi har opgaver fra lokale aktører. I dette brev, som vi sender ud pr. e-mail, kan de frivillige få overblik over hvem, hvor, hvad og hvornår der er behov for frivillige, og hvordan man tilmelder sig. Dvs. hvert nyhedsbrev er fuld af aktiviteter, hvor frivillige kan deltage og blive aktive.  

  De frivillige roser nyhedsbrevet højt, og de føler sig velinformerede. Nyhedsbrevet, som måske mere har karakter af et "klub-blad", er en stærk måde at kommunikere opgaver på. Vi lægger meget vægt på, at vi altid kommunikerer på en positiv måde, med et glimt i øjet og i et sprog hvor alle kan være med, og gerne med mange billeder.

  Vi kommunikerer som hovedregel ikke, at vi mangler frivillige, men twister sprogbruget, så det er engagerende og positivt. Således vil de frivillige have oplevelsen af, at de får en unik mulighed for, at være en del af noget særligt. 

  Nyhedsbrevet sendes til alle de personer, der har en profil i vores medlemssystem, Venma. Venma er i den sammenhæng et ”lukket system”, da man skal være registreret som frivillig ReThinker, for at kunne læse nyheder. Alle Nyhedsbreve bliver også delt i vores Facebook gruppe for ReThinkers. Se siden HER 

  Nyhedsbrevet udkommer både på dansk. Da vi stadig er i en opstartfase, sender vi nyhedsbrevet ud i takt med at der er opgaver nok. Det svarer ca. til 6 nyhedsbreve årligt for nu. 

  Hvis du ønsker at få et afsnit med i et ReThinker Nyhedsbrev, så skal du kontakte Frivilligkoordinator Alma på alh@visitaarhus.com eller på +45 51542692

   

  Du bedes levere følgende:

  • Et kort afsnit til selve Nyhedsbrevet – max 15 linier, og i et format hvor jeg kan copy/paste (dvs. word eller lign). Vi tillader at forkorte i teksten, hvis den bliver for lang.
  • et længere afsnit som vi kan linke til - i nyhedsbrevet og i vores Facebookgruppe
  • Et FLOT foto i bredformat som I har tilladelse til at benytte.

   

  FAKTA

  En tilfredshedsundersøgelse i 2020 bekræfter, at de frivillige ReThinkers er glade for vores nyhedsbreve. Hele 91% har svaret meget godt eller godt til spørgsmålet om i hvilken grad ReThinker Nyhedsbrevet virker som kommunikationsform. 

  Undersøgelsen havde mange detaljerede spørgsmål, men et centralt spørgsmål var: "I hvilken grad er du tilfreds med at være frivillig ReThinker?Her har hele 89% svaret positivt.

  Som sagt, så er vores primære kommunikationsplatform nyhedsbreve. Når nyhedsbrevet lander i mailboksen hos de frivillige ReThinkers, så vil gennemsnitlig 70% af modtagerne åbne nyhedsbrevet og læse hele eller dele af nyhedsbrevet.