Speed Meeting

  ReThinker Speed Meeting – hvad er det?  

   

   

  Med udgangspunkt i konceptet “speed dating” har VisitAarhus gentænkt måden at bringe frivillige ReThinkers og projekter i kontakt med hinanden, ved at skabe en enkel platform til formidling af frivilligopgaver.  

   

  Kort fortalt: du får 7 minutter til at fortælle begejstret og med stort engagement om dit projekt, de relevante opgaver og din organisation. I alt vil 3-5 forskellige projekter/aktører få denne mulighed. Din rolle er at gøre dit projekt så attraktivt, at de fremmødte efterfølgende har fået lyst til, at være en del af dit projekt og melder sig som frivillig hos dig.  

   

  Styrken ved konceptet er, at du som projektejer selv kan præsentere de tilkoblede frivilligopgaver og du forhåbentlig kan formidle disse på en levende, spændende og motiverende måde. Vi håber du har indholdsrige, værdiskabende og gode opgaver til de frivillige. Til gengæld kan vi tilbyde dig en platform, hvor du kan præsentere disse for en skare af potentielle og aktive frivillige. 

   

  Efter præsentationerne er der mulighed for, at de frivillige kan stille eventuelle afklarende spørgsmål 'face to face'. Du vil få et opstillet højbord til rådighed og herfra kan du uddele flyers og en særlig hand-out til interesserede.  

   

  Konceptet skaber således forhåbentligt et gensidigt udbytte for både dig som projektejer og for de frivillige.  

   

  ___________

  Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at komme med på et Speed Meeting i Syddjurs, så tøv ikke med at tage kontakt. 

   

  Kontaktperson: Alma Iza Dam Hansen - alh@visitaarhus.com eller 51 54 26 92 

   

  HER kan du læse mere udførligt om Speed Meeting konceptet. 

  _________