Login

Adgang til ReThinker Syddjurs kræver et personligt brugernavn og kodeord.
Har du glemt dit kodeord - tryk her
Ny kode

Kan du ikke huske dit login til ReThinker Syddjurs så kan du indtaste følgende:

Kan du ikke huske, eller har du ikke længere adgang til den email du er oprettet med, så bedes du venligst kontakte alh@visitaarhus.com

VisitAarhus har en frivilligorganisation som tilbyder opgaver i hele Syddjurs - vil du være med?

ReThinker Syddjurs er et resultat af et samarbejde mellem VisitAarhus og Syddjurs Kommune - vores motto er at "det er frivilligt at være frivillig".

 

Vi kalder de frivillige ReThinkers - og som ReThinker vil du få serveret en skøn og mangfoldig buffet af opgaver spredt ud over året, og det er helt op til dig at bestemme hvor meget, hvor lidt og hvornår du har lyst til at biddrage.

Du er landet i vores medlems-system Venma, og det er her vi holder styr på de frivillige der gerne vil bidrage aktivt til arrangementer i Syddjurs Kommune.

ReThinker Syddjurs er et samarbejde mellem VisitAarhus og Syddjurs Kommune. Det frivillige fællesskab skal hjælpe og støtte områdets kulturinstitutioner, turistattraktioner og aktører indenfor event, kultur og natur, når der afholdes events og arrangementer af alle størrelser.


Du er altså meget velkommen til at skrive dig op, og herefter vil du ca. 1-2 gange om måneden modtage et nyhedsbrev som vi kalder ReThinker Syddjurs Nyt, og her kan du læse forskellige tilbud, hvor du kan være aktiv som frivillige ReThinker - det er en god idé at læse disse nyhedsbreve, for at blive aktiv som frivillig!

Vi vil også varmt anbefale dig at komme til et af vores Speed Meetings - læs mere her. Frivilligprogrammet er støttet af Syddjurs Kommune, Aarhus Kommune, Erhvervsfremmebestyrelsen og Købmand Herman Sallings Fond. Vi holder til i Det Gamle Posthus på havnen i Ebeltoft, helt præcist på S.A. Jensens Vej 1, 8400 Ebeltoft. 

Skriv dig op her: https://syddjurs.rethinkers.dk/

Kom glad og gør en meningsfuld forskel for dig selv og dit lokalsamfund...